Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Andreea Ioana Lambru.

Astfel, potrivit deciziilor publicate in Monitorul Oficial, Maria Magdalena Grigore a fost eliberata din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, Silviu-Danuti Macuta din functia de secretar de stat la Ministerul Cercetarii si Inovarii si Cezar Caleap din functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, scrie Agerpres.

Au fost eliberati din functie, la cerere, Eleodor-Mihai Mandres - secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, Ionel Muscalu - secretar de stat la Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Octavian Stana - secretar de stat la Ministerului Mediului. Tot la cerere a fost eliberata din functie si Andreea Ioana Lambru - secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.

De asemenea, Adrian Vlad Chiotean a fost eliberat, la cerere, din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Dizabilitati, iar Petre Ionel din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate.

Citeste si:
INTERVIU cu scriitorul care a transformat in carte o replica a...
INTERVIU cu Radu...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
CCR a respins OUG prin care puteai cumpara cartele prepay doar cu buletinul
Setari Cookie-uri