Titus Corlatean, senator PSD, a luat apararea guvernului Dancila intr-un discurs plin de invective la adresa liderilor opozitiei, pe care i-a numit ”Neomarxisti, securisti, oamenii binomului, aroganti”.

”Vreti sa taiati veniturile romanilor si sa loviti in ceea ce considerati electoratul PSD. Ce normalitate este cea in care voci importante neomarxiste din USR anunta ca se impune obligatia avortului pentru femei cu venit mediu mic si ca vor impune casatoriile gay”, a spus Corlatean de la tribuna Parlamentului, in huiduielile puternice ale parlamentarilor.

”Securisti deconsprirati de CNSAS, ca liderul USR de la Bucuresti, profitori, alaturi de Petrov, cu un ax central fixat de urmasii lui Bratianu, adoratori ai noilor securisti, impreuna cu vajnicii luptatori alaturi de Kovesi. Nu veti deveni niciodata o alternativa toti cei care ati aparat binomul securist SRI-DNA-Kovesi, care ati legitimat abuzurile in justitie. Nu au contat pentru dvs. calcarea in picioare a demnitatii umane”, a mai spus Corlatean.

El i-a atacat si pe UDMR-isti: ”din fotografie nu vor sa lipseasca nici colegii din UDMR care-si incarca mereu bateriile cand cu unii, cand cu altii”.

Citeste si:
EXCLUSIV Reactiile mediului de afaceri dupa caderea Guvernulului
EXCLUSIV Primele reactii ale...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Cum va arata structura noului guvern PNL: ministerele care dispar