Fostul premier Mihai Tudose, acuzat de Victor Ponta ca ar fi negociat cu PNL pentru sustinerea guvernului Orban, ii cere acestuia sa demisioneze de la sefia partidului, printr-o postare pe Facebook.

Mihai Tudose scrie ca Victor Ponta a negociat doar in nume propriu, fara sa aiba o decizie a forurilor de conducere ale partidului: ”In conditiile in care toooooate ,,negocierile” duse de Victor in ultimul timp ( absolut toate fiind facute fara girul unui for statutar) au esuat, in conditiile in care esti foarte deranjat ca nici cei mai apropiati colegi din conducerea ProRomania nu-ti impartasesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca in loc sa ameninti tu cu excluderi si schimbari de presedinti de organizatii, de excluderi de membri fondatori si oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astazi partidul… nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam”.

Mesajul integral a lui Mihai Tudose pe pagina de Facebook:

"Scoala lui Dragnea….

Adica: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de tradare, infierat, desfiintat etc.

Citeste si:
Daniel Constantin si-a anuntat demisia din Pro Romania
Daniel Constantin si-a...

Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut si ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,parerea” liderului -unic- si -absolut-care-numai-el -are-solutii-bune.

Nici eu si nici colegii mei nu am incalcat nicio hotarare a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindca acestea, structurile statutare in care trebuiau luate deciziile in aceste momente… nu au fost convocate.

Am avut in schimb, ca reper absolut, opinia liderului….

Care acum spune public ca da afara fondatorii partidului (care ocupa si primele pozitii de conducere in partid).

Citeste si:
LIVE: Trece Guvernul Ludovic Orban? Doar doua voturi fac diferenta
LIVE: Trece Guvernul Ludovic...

Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacsu acuzandu-l ca negociaza cu Orban…. (acuzatie nefondata, nedovedita, de un ridicol extrem)

Nu cumva vi se pare ca se repeta scenariul….

Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelasi lucru… si ieri era revoltat ca eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid si de la guvern pe Facebook… si inca nu ne-a spus de frica cui…

In conditiile in care toooooate ,,negocierile” duse de Victor in ultimul timp ( absolut toate fiind facute fara girul unui for statutar) au esuat, in conditiile in care esti foarte deranjat ca nici cei mai apropiati colegi din conducerea ProRomania nu-ti impartasesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca in loc sa ameninti tu cu excluderi si schimbari de presedinti de organizatii, de excluderi de membri fondatori si oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astazi partidul… nu ai vrea tu, Victor, sa-ti dai tu demisia? Ca sa nu te mai deranjam…."

Citeste si:
Partidul lui Ponta incepe sa fie abandonat de propriii fondatori
Pro Romania, partidul lui...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile de comisar european