Liderul USR si candidatul la prezidentiale Dan Barna a declarat duminica seara, ajuns pentru cateva momente la sediul de campanie, ca, la cum arata estimarile, diferenta dintre el si Viorica Dancila, cu care se lupta pentru a intra in turul doi alaturi de Klaus Iohannis, este de cateva mii de voturi. Seful USR a facut apel la tineri sa isi sune prietenii si membrii familiei sa verifice daca au votat, iar daca nu, sa-i trimita la urne, scrie Hotnews.ro.

”Din cum arata cifrele, din cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi. De aceea fac apel la toti tinerii, la toti cei care stau acasa acum si au votat deja, sa verifice, sa dea telefoane in stanga si in dreapta si sa isi trimita prietenii si colegii la vot. Pentru ca e mult mai usor sa votezi decat sa pleci din tara. E mult mai usor sa votezi decat sa stai in frig la proteste in lunile de iarna. E mult mai usor sa votezi decat sa iesi la mitinguri decat sa te bucuri de viata de calitate cu familia sau cu prietenii”, a declarat Dan Barna la sediul de campanie.

Potrivit acestuia, acesta este unul dintre momentele acelea in care poti face diferenta intre ”poate era altfel daca ieseam sa votez sau poti sa spui ca atunci am mers si am votat si am facut istorie si lucrurile s-au schimbat”.

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri