Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis "un rand de reprezentanti PSD" din aparatul de stat, adaugand ca "placerea cea mai mare" a fost eliberarea din functia de consilier al prim-ministrului a Liei Olguta Vasilescu.

"Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD, dar placerea cea mai mare mi-a facut sa o demit - ca am descoperit ca doamna Olguta Vasilescu era consilier al premierului - si am eliberat-o de aceasta grija, sa se ocupe de campanie", a declarat Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern, potrivit Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a declarat acum doua zile ca dupa adoptarea hotararilor de Guvern privind reorganizarea Executivului, se va veni in ''doua - trei luni'' cu etapa a doua a restructurarii, care vizeaza agentiile si autoritatile.

"Dupa adoptarea hotararilor de Guvern, va urma un audit extern al structurilor care se afla in subordinea Guvernului si intr-o perioada de timp de doua - trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului, care vizeaza agentii, autoritati, oficii, tot felul de autoritati care sunt fie in subordinea unor ministere, fie sunt in subordinea Guvernului", a anuntat Ludovic Orban.

Premierul a avut luni o intalnire cu structurile din cadrul Aparatului de lucru al Guvernului pentru evaluarea modului de functionare in urma restructurarii guvernamentale si eficientizarea activitatii structurilor guvernamentale.

Citeste si:
UPDATE Dancila isi lanseaza candidatura la prezidentiale. Declaratii.
UPDATE Viorica Dancila isi...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
PNL refuza o dezbatere Iohannis-Dancila