Klaus Iohannis a declarat imediat dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca Romania normala a castigat astazi si ca este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD.

”Romania a castigat! Romania moderna, Romania europeana, Romania normala a castigat astazi. Romanii au fost eroii zilei de astazi, au mers intr-un numar impresionant sa voteze si acesta este cel mai important castig pe ziua de astazi: faptul ca romanii au mers la vot. O mentiune speciala pentru romanii din diaspora care au mers in numar extraordinar de mare la vot”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis: Cea mai categorica victorie impotriva PSD

”Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD”, a afirmat presedintele, in ovatiile celor prezenti la sediul PNL.

Primesc aceasta victorie cu bucurie, cu multumire, cu modestie si cu incredere in romani. Va promit astazi, aici, in aceasta seara ca voi fi presedintele tuturor romanilor, si al celor care m-au votat carora le multumesc in mod expres, si al celor care nu m-au votat. Voi fi si presedintele romanilor care nu au votat deloc, cu speranta ca data viitoare vor merge, totusi, la vot.

Citeste si:
Klaus Iohannis, un nou mandat de presedinte. REZULTATE si REACTII
Klaus Iohannis, un nou mandat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila: PSD a recuperat voturile pierdute la europarlamentare
Setari Cookie-uri