Fiecare minister va face un audit in perioada urmatoare, pentru a vedea daca aparatul actual este supradimensionat si pentru a evalua cum isi face treaba fiecare angajat, a declarat, sambata, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, noteaza Agerpres.

"Avem 16 ministere din 24 cate erau inainte. Fiecare minister trebuie sa faca un audit, sa vada ce se intampla in interior, sa vada daca aparatul este supradimensionat, o analiza cum isi face fiecare treaba etc. Vom vedea care este rezultatul acestei analize", a spus ministrul Finantelor la Antena 3.

El a precizat ca premierul a solicitat auditurile si, in functie de ele, se va lua decizia daca vor fi ajustari de personal.

"In curand va aparea si aceasta reorganizare", a adaugat oficialul guvernamental.

El a reiterat faptul ca exista multe functii ocupate pe alte criterii decat cele profesionale, iar acest lucru trebuie sa inceteze.

"Am spus tot timpul: cei care sunt neprofesionisti, lenesii, cei promovati in functii pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu inseamna disponibilizari, inseamna o reparare a situatiei, pentru ca au fost populate foarte multe functii cu politruci si asta nu mai poate sa continue', a precizat Citu.

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri