Fiecare minister va face un audit in perioada urmatoare, pentru a vedea daca aparatul actual este supradimensionat si pentru a evalua cum isi face treaba fiecare angajat, a declarat, sambata, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, noteaza Agerpres.

"Avem 16 ministere din 24 cate erau inainte. Fiecare minister trebuie sa faca un audit, sa vada ce se intampla in interior, sa vada daca aparatul este supradimensionat, o analiza cum isi face fiecare treaba etc. Vom vedea care este rezultatul acestei analize", a spus ministrul Finantelor la Antena 3.

El a precizat ca premierul a solicitat auditurile si, in functie de ele, se va lua decizia daca vor fi ajustari de personal.

"In curand va aparea si aceasta reorganizare", a adaugat oficialul guvernamental.

El a reiterat faptul ca exista multe functii ocupate pe alte criterii decat cele profesionale, iar acest lucru trebuie sa inceteze.

Citeste si:
Conectarea caselor de marcat la ANAF: Vedem luminita de la capatul...
Conectarea caselor de marcat...

"Am spus tot timpul: cei care sunt neprofesionisti, lenesii, cei promovati in functii pe criterii politice, acolo sigur se va umbla. Asta nu inseamna disponibilizari, inseamna o reparare a situatiei, pentru ca au fost populate foarte multe functii cu politruci si asta nu mai poate sa continue', a precizat Citu.

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Prima Casă ia startul. Câți bani au fost alocați pentru acest an
Setari Cookie-uri