Presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Palatul Parlamentului, la sedinta conducerii PNL. Presedintele a venit sa le multumeasca liberalilor pentru implicarea in campania care i-a adus al doilea mandat si sa discute cu liderii partidului despre viitoarele alegeri, dar si despre alte masuri legislative precum abrogarea recursului compensatoriu, modificarea legilor justitiei sau alegerea primarilor in doua tururi.

„PSD a incasat-o de 3 ori in acest an, dar este bine sa va spun ca PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. PSD are un numar imens de parlamentari, un numar foarte mare de primari si ca atare ne bucuram de victorie dar autosuficeinta ar fi cea mai mare greseala, conform Digi24.ro.

De la noul guvern ma astept la o implicare totala in asa fel incat la finalul anului 2020 sa putem oferi romanilor o Romanie fara PSD, o Romanie fara PSD in conducerea statului, ca sa fiu bine inteles. In conducerea institutilor statului nu mai este locul PSD-ului. Am spus-o de multe ori in campanie si o repet ca sa retinem impreuna: PSD a inhibat dezvoltarea Romaniei in ultimii 30 de ani. Si romanii au dovedit in acest an ca isi doresc conducerea Romaniei fara PSD. Acesta e un obiectiv care trebuie urmarit in continuare”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Citeste si:
Victor Ponta, despre o eventuala alianta Pro Romania - PSD
Ce spune Victor Ponta despre...
Sursa foto: Agerpres.ro.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat au cheltuit candidatii la prezidentiale