Consilierul local PSD care i-a cerut unui fost militar sa-i impuste pe reprezentantii PNL din Consiliul Local Focsani, in timpul unei sedinte, este urmarit penal. Procurorii fac verificari in cadrul unui dosar de purtare abuziva si amenintare.

Incidentul a avut loc in luna mai, in timpul unei sedinte a Consiliului Local din Focsani, scrie Digi24.

Initial, dosarul care il viza pe consilierul social democrat a fost clasat, la finalul lunii octombrie. Consilierii liberali vizati de amenintari au facut plangere si dosarul a fost redeschis la solicitarea procurorului sef al Parchetului de pe lânga Tribunalul Vrancea.

Dosarul a fost trimis la Judecatoria Focsani, iar consilierul este urmarit penal pentru infractiunile de purtare abuziva si amenintare.

In sedinta Consiliului Local de pe 31 mai 2019, consilierii locali ai PSD si primarul orasului Focsani s-au certat cu reprezentantii PNL. Cearta a tinut zeci de minute si, deoarece nu se intelegea nimic, un cetatean care asista la sedinta a vrut sa plece.

„Hai acasa", a spus cetateanul nervos si plictisit din cauza scandalului din timpul sedintei, potrivit inregistrarilor.

Imediat, unul dintre consilierii PSD i s-a adresat cetateanului nemultumit si i-a cerut sa-i impuste pe opozanti: „Astia nu voteaza niciun proiect la Focsani, din cauza lor dom`le, stai aici sa vezi, ia pistolul si ii impusca, ai fost militar... Uite, nu voteaza niciun proiect, stau, nu voteaza nimic".

Pentru ca cetateanul i-a reprosat ca nu are sapte ani de acasa, consilierul i-a raspuns: „Matale ai sapte ani, bre? Lasa-ma (...) in pace".

Scandalul a continuat si dupa aceste afirmatii, fara ca sefii de sedinta sa poata sa opreasca discutiile in contradictoriu si pe ton ridicat. Sedinta a tinut peste doua ore si a fost transmisa in direct pe contul de Facebook al Primariei Focsani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri