Fostul ministru pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici va candida din partea partidului ADER in cursa pentru scaunul de primar general al Bucurestiului, scrie Agerpres.

"Eu mi-am anuntat candidatura la Primaria Sectorului 2 al Capitalei din partea partidului ADER acum o saptamana, iar astazi am decis sa anuntam candidatul in cursa pentru scaunul de edil-sef al Capitalei in persoana domnului Bogdan Stanoevici", a declarat Neculai Ontanu, potrivit unui comunicat remis sambata presei de catre ADER.

In prezent, Bogdan Stanoevici este directorul Circului Metropolitan Bucuresti, post obtinut in urma concursului de management desfasurat in anul 2017.

"Deciziile trebuie luate ca si o concluzie, adica sa se ia de jos in sus, sa adoptam ceea ce vor oamenii. Eu as incepe cu spitalele. Cred ca este cea mai prioritara problema din Capitala. O alta problema este metroul bucurestean. In ultimii 30 de ani au fost cam zero investitii. Daca metroul ar trece la Primaria Capitalei- situatia s-ar imbunatati foarte mult. Sistemul de transport in comun este foarte prost. Nu este corelat. Din banii colectati pentru parcarile supraterane doar 20-30% ajung in bugetul Capitalei. Si centura Capitalei ar trebui sa fie tot in administrarea Primariei Capitalei. Nu suntem in stare sa facem pasaje si drumuri cum trebuie. De ce? Pentru ca sunt foarte multe societati care capusaza si sunt prietenii politice la mijloc. Un al proiect prioritar pentru mine este canalul Dunarea-Marea Neagra. Avem canal navigabil si ne batem joc. Putem face legatura cu Marea Neagra si vom ajunge repede in Centrul Europei, vom fi mai importanti ca Rotterdam", a declarat Bogdan Stanoevici, care a candidat si in alegerile prezidentiale din 2019.

La votul din 11 noiembrie 2019 Stanoevici a obtinut 39.118 voturi (0,43%), clasandu-se pe pozitia a 10-a.

Citeste si:
Voiculescu: USR-PLUS va avea un candidat unic la Primăria Capitalei
Vlad Voiculescu: Alianţa...

Sursa foto: Facebook Bogdan Stanoevici

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Impozitul auto va crește în 2021
Setari Cookie-uri