Nicușor Dan, despre troleibuzul în flăcări: Preocupările STB și ale doamnei Firea sunt să mă saboteze

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei, a acuzat-o pe Gabriela Firea că este mai preocupată să îl saboteze, amintind de incidentul de vineri, când conferința sa de presă a fost întreruptă de Aurelian Bădulescu. El a spus că la fața locului au venit directorul STB și mai mulți angajați ai companiei, scrie Digi24.ro.

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea și în privința transportului în comun. Solicit explicații publice de la Primarul General, Gabriela Firea, și de la directorul STB! Vă reamintesc că directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferința mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar și alți angajați ai STB și ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB și ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB!”, spune Nicușor Dan, duminică, pe pagina de Facebook.

„Este inacceptabil ca viața oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achizițiile făcute de doamna Firea sunt cel puțin dubioase”, a adăugat el.

Anterior, Gabriela Firea a reacționat tot pe Facebook cu privire la acest incident și a spus: „Sper ca toți cei care blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine”.

Un troleibuz a luat foc duminică pe Bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, fără să fie raportate victime.

Citeste si:
Alegeri locale 2020: Nicușor Dan a votat
Alegeri locale 2020: Nicușor...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Sursa foto: Captură Digi24.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri