Gabriela Firea anunță că își va retrage candidatura la Primărie, dacă Robert Negoiță stă mai bine decât ea în sondaje

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că își va retrage candidatura pentru un nou mandat de edil al Capitalei, dacă „domnii de pe centru-stânga” - aluzie la Robert Negoiță și Victor Ponta - au un scor în sondaje mai mare decât are ea.

„Eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea. Nu aş vrea să se înţeleagă că sunt supărată pentru că PSD nu a ştiut să negocieze mai bine cu domnul Ponta. Dacă o alianţă de stânga găseşte un candidat mai bun decât mine, eu mă retrag. Nu am un orgoliu atât de mare încât să pun interesul meu deasupra interesului echipei”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Digi24.

„Transmitem semnale confuze către alegători, pentru că ne percep pe noi în acelaşi plan politic. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm noi, toţi, de fapt vrem să câştigăm şi dumneavoastră trebuie să alegeţi din trei pe partea de centru-stânga şi aveţi un singur candidat pe zona de centru-dreapta, facem un bine? Haideţi să ne gândim!”, a motivat Gabriela Firea, întrebată ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei.

Ea a sugerat că ar exista o înțelegere între Victor Ponta şi Robert Negoiţă şi susține că a fost sunată pentru a i se spune că a fost detonată „o armă atomică” împotriva sa.

„Am fost foarte dezamăgită de declaraţiile care s-au făcut ieri. Mă refer şi la Robert Negoiţă, şi la Victor Ponta. Nu mă aşteptam. Am fost sunată azi de diverse persoane să-mi spună că undeva s-a apăsat pe un buton nuclear împotriva mea. Nu îmi plac conspiraţiile, dar trebuie să ne dea de gândit. Persoane cu care colaboram foarte bine, brusc şi-au schimbat opinia”, a mai spus Gabriela Firea.

Citeste si:
COVID-19 | Firea promite câte 1.000 de euro pentru cei care vor...
Gabriela Firea promite...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Oficial, Gabriela Firea este susținută de PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri