Fostul președinte Traian Băsescu spune că vrea să candideze la Primăria Capitalei, dacă PMP nu e inclus în alianța liberalilor cu USR-Plus. El a spus că discutat cu președintele PMP, Eugen Tomac, să aibă în vedere candidatura lui la Primăria Capitalei.

„Categoric, dacă alianța de dreapta înseamnă doar PNL și USR, nu voi lăsa partidul să rămână în derivă. Noi am fost cei care au inițiat ideea ca Nicușor Dan să fie candidat unic pentru dreapta. Acum aflăm că PMP nu e binevenit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi. Ne vom juca șansa”, a spus Băsescu, scrie digi24.

„Singura problemă este o decizie a partidului. I-am informat că dacă au nevoie de serviciile mele sunt aici. (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitându-i ca după ce definitivează lista de candidați să aibă în vedere și candidatura mea”, a spus Traian Băsescu.

El spune că PMP are 10% în București, fără el, și că principala sa țintă nu e Nicușor Dan, ci Gabriela Firea.

Băsescu îi acuză, pe de altă parte, pe liberali că au pornit o „vânătoare de vrăjitoare”, oferind locuri pe liste unor membri ai PMP din teritoriu, pentru a-i împiedica să candideze din partea partidului.

„Nu-mi place și asta arată că ar putea fi un plan la care vizează absorbția PMP în PNL. Nimeni din actualul PMP nu are veleități de a se revendica de la Brătieni. Cei cu acele veleități s-au dus. Noi ne revendicăm de la Petre Roman și mergem înainte”, a spus Băsescu.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri