Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, că social-democraţii au decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august, scrie Agerpres.

"Am hotărât astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură în luna august. Eu l-am propus pe dl profesor Vasile Dâncu pentru a prelua interimar funcția de președinte al Consiliului Național. E normal să fie mai multe opinii, dar la vot au fost 48 de voturi pentru și un vot împotrivă. La Sectorul 2 am validat candidatura lui Neculai Onțanu, iar la Sectorul 3 Aurelian Bădulescu", a spus Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ciolacu mai spune că dacă nu vor fi voturi de la alte partide, moțiunea nu trece. În afară de USR și PMP, în rest toate partidele sunt în opoziție.

"Am trimis la Raed Arafat o solicitare pentru a vedea în ce condiții poate fi organizat congresul. Vom vedea dacă poate fi organizat congresul pe 22 august", a mai spus Ciolacu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri