Candidatul PSD pentru Constanța cere teste antidrog pentru oponenți

Candidatul PSD la Primăria Eforie, Virginia Uzun, a transmis o scrisoare deschisă contracandidaţilor săi la funcţia de primar al oraşului, prin intermediul căreia îi invită pe aceştia ca, alături de ea, să îşi facă teste antidrog înaintea alegerilor din 27 septembrie.

Scrisoarea deschisă este intitulată "Drogurile ucid oameni! Drogurile ucid speranţe şi ucid şanse! Drogurile distrug comunităţi. Drogurile ucid în cele mai variate feluri!".

"Dincolo de problema coronavirus, unul dintre pericolele majore pentru viitorul societăţii îl reprezintă consumul de droguri, de substanţe stupefiate ori anabolizante. Personal, consider că drogurile şi consumul de stupefiante trebuie combătute prin toate mijloacele pentru a nu ucide viitorul copiilor noştri, pentru a nu ucide viitorul unei comunităţi. În acest context, deşi legea nu stipulează, îi invit pe toţi contracandidaţii mei să facem un test antidrog", a spus Virginia Uzun în scrisoare.

Potrivit acesteia, ea şi contracandidaţii săi trebuie să le arate alegătorilor că sunt capabili să ia decizii cu "mintea limpede".

"Vrem să administrăm şi să reprezentăm comunitatea şi oraşul Eforie. Avem programe, iniţiative şi idei despre cum trebuie să fie administrat oraşul nostru, despre cum trebuie modelată comunitatea. Prin urmare, dacă dorim încrederea şi votul cetăţenilor, consider că un test antidrog, efectuat la o clinică mai presus de orice comentariu, este mai mult decât binevenit pentru a le arăta cetăţenilor că suntem indivizi responsabili, că avem capacitatea de a judeca lucrurile corect şi suntem capabili de a lua decizii 'cu mintea limpede'", a afirmat candidatul PSD la Primăria Eforie.

Virginia Uzun îi invită pe contracandidaţii săi, marţi, la ora 12,30, la un laborator de analize medicale din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa, pentru efectuarea, împreună, a unor teste antidrog.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri