Marcel Ciolacu: Cetăţenii, găsiţi vinovaţi de Klaus Iohannis pentru creşterea infectărilor

Preşedintele Klaus Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm şi "rămâne doar preşedintele PNL", a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

"Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne şi acum doar preşedintele PNL, care se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, găsiţi vinovaţi pentru creşterea infectărilor. Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?", a susţinut Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită de lege - 6 decembrie.

Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm. Un președinte de țară ar fi dat...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 19 octombrie 2020
Citeste si:
PSD suspendă acțiunile de campanie electorală. Care este motivul
Marcel Ciolacu: Am decis...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri