Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că nu poate să instige românii să iasă în stradă, riscând astfel ca aceştia să se îmbolnăvească, dar a menţionat că social-democraţii iau în considerare o grevă parlamentară ca formă de luptă a Opoziţiei cu cei de la guvernare.

"Eu nu pot să instig oamenii să iasă acum în stradă. Eu, de exemplu, susţin vaccinarea, eu sunt de acord că oamenii trebuie să se vaccineze, am lămurit-o şi pe mama mea, pe rudele mele şi pe socrii mei. Cred că în acest moment cea mai bună soluţie este vaccinarea. Nu există altă soluţie. Sunt total de acord că nu trebuie să fie obligativitatea vaccinării. (...) Eu cred că purtarea măştii în acest moment este benefică. Aşa consider eu. Nu pot să instig acum, să scot, credeţi-mă că încă are capacitatea PSD, părerea mea că acum o are şi mai mare, să scoată zeci de mii de oameni în stradă. Nu pot să îmi asum ca eu să îmbolnăvesc oameni în acest moment. Eu nu pot să îmi asum acest lucru", a afirmat Ciolacu la Antena 3, întrebat cum luptă PSD din Opoziţie împotriva celor de la guvernare.

Conform Agerpres, întrebat dacă PSD ia în considerare o grevă parlamentară, Ciolacu a spus: "Categoric. Am vorbit în seara aceasta cu liderul..., mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. A vrut domnul Iohannis şi Parlamentul său? Ia, domnule! O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia".

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat luni depunerea moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, solicitând să fie dezbătută în această săptămână.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis marţi ca moţiunea să fie dezbătută în plen lunea viitoare, urmând să fie votată miercuri.

Simonis a afirmat că Biroul permanent a încălcat regulamentul la stabilirea calendarului dezbaterii moţiunii iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi reprezentanţii PNL, USR PLUS, UDMR şi ai minorităţilor au făcut "scut" în jurul lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Simonis, moţiunea va fi dezbătută la nouă zile de la depunere, şi nu în şase zile, cum prevede Regulamentul Camerei Deputaţilor.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri