Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a apreciat miercuri faptul că premierul Florin Cîţu "şi-a găsit timp să stea de vorbă şi cu opoziţia" pe tema Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), relatează Agerpres.

El a declarat că PNRR este "un plan pentru reforme, nu pentru firmele cuiva apropiat celor de la putere sau pentru firmele de consultanţă ale altora".

"Eu nu pot decât să mă bucur că, până la urmă, prim-ministrul şi-a găsit timp să stea de vorbă şi cu opoziţia pe PNRR, dar şi mai mult mă bucură faptul că s-au hotărât să vină cu el transparent şi să îl prezinte în Parlament. (...) Acest plan nu este nici al puterii, nici al opoziţiei. Acest plan este al României. Statul român şi toată clasa politică trebuie să aducă cât mai mulţi bani europeni în România, astfel încât nivelul de trai al românilor să crească. Asta este logica într-un stat normal", a afirmat Ciolacu.

Preşedintele social-democrat susţine că va merge la discuţiile cu şeful Executivului cu "anumite solicitări şi mecanisme clare".

"Eu sper să ajungem, până la urmă, la obiectivele pe care le propunem prin PNRR. Mergem cu anumite solicitări, mecanisme clare de implementare. Sunt două lucruri diferite. Una este planul pe care îl depunem şi pe urmă avem o problemă de implementare şi capacitatea administrativă a statului român de a aduce ultimul euro din acest PNRR în România. Nu ne dau banii că suntem frumoşi, ci pe proiecte", a adăugat Marcel Ciolacu.

Întâlnirea dintre reprezentanţii PSD şi premierul Florin Cîţu va avea loc, joi, de la ora 15,00, la Palatul Victoria. La discuţie vor mai lua parte, alături de Marcel Ciolacu, Florin Jianu, ca reprezentant al întreprinderilor mici şi mijlocii, Dumitru Costin, ca reprezentant al sindicatelor, şi europarlamentarul Victor Negrescu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri