UPDATE: Florin Cîțu a anunțat oficial revocarea ministrului de Finanțe Alexandru Nazare, punctând faptul că decizia a fost luată după informarea tuturor liderilor din coaliția de guvernare.

UPDATE 14:00 Klaus Iohannis a semnat decretele care vizează revocarea lui Alexandru Nazare din funcția de ministru al Finanțelor și preluarea interimatului de către prim-ministrul Florin Cîțu.

UPDATE: ”Ministrul Finanțelor a declarat că nu dorește să își dea demisia și că vrea să fie revocat. După o nouă discuție cu liderii de coaliție am decis să trimit cererea de revocare către președintele Klaus Iohannis. Am trimis și propunerea ca eu să fiu ministru interimar. Alexandru Nazare putea să își dea demisia, a ales să fie revocat, toți liderii de coaliție au fost informați de marți(6 iulie n.r.)” a declarat Florin Cîțu.


Florin Cîțu a punctat faptul că decizia a fost luată după o analiză făcută la 6 luni de activitate, analiză în urma căreia prim-ministrul s-a declarat nemulțumit de întârzierea anumitor proiecte.

”Sunt anumite proiecte care sunt întârziate, foarte multe dintre ele. De aici și decizia mea” a adăugat Florin Cîțu.

Știre inițială:

Potrivit surselor G4Media.ro, Cîțu l-ar fi anunțat încă de luni seara că va fi revocat iar motivul ar fi unele numiri controversate făcute la minister.

Funcția de ministru al Finantelor ar urma să fie asumată interimar de Florin Cîțu, urmând ca ulterior el să facă o nouă propunere de ministru.

-știre în curs de actualizare-

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri