Rybolovlev, cu o avere estimata la 9,5 miliarde dolari, este noul proprietar al unui apartament de 10 camere cu o suprafata de peste 600 mp, situat in districtul Manhattan cu vedere directa catre Central Park.

Apartamentul de lux dispune si de o terasa de peste 190 mp, 7 dressinguri si un bar propriu.
Acesta este cel mai recent imobil achizitionat de miliardarul rus.

In 2008, pentru 95 milioane de dolari, Dmitry Rybolovlev a cumparat proprietarea Maison L’Amitie cu o suprafata de peste 3.000 mp detinuta de Donald Trump, considerata a fi una din cele mai scumpe tranzactii imobiliare din istorie.

Miliardarul Rus, care a fost pe punctul de a prelua echipa franceza de fotbal AS Monaco, a detinut compania Uralkali, cel mai mare producator de ingrasamant de potasiu din Rusia.

Citeste si:

Chiar si asa, Rybolovlev, in varsta de 43 de ani, se afla in mijlocul unui proces de divort, care il va costa 3,5 mililarde dolari , aproximativ o treime din averea sa.

Miliardarul rus ocupa locul 93 in topul celor mai bogati oameni ai planetei si locul 5 al celor mai bogati newyorkezi, in spatele lui David Koch (Koch Industries - ind. Chimica), primarului Bloomberg, John Paulson (administrator de fonduri speculative) si Ronald Perlman (star de televiziune, actor, voiceover).

Foto: buzzfeed.com