Mihai Plaesu are o experienta de 12 ani in piata imobiliara. In perioada 2000 -2007 el a lucrat in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Din 2007, el a ocupat pozitia de country manager pentru Fabian Capital si a fost ulterior integrat in Dinu Patriciu Global Services, atunci cand fondul de investitii Fabian a fost achizitionat. In cadrul DPGPS, Plaesu a fost asset management director pentru portofoliul din Romania.

In luna mai 2010, Dinu Patriciu a numit-o pe Ioana Momiceanu, fosta sefa a consultantului imobiliar BNP Paribas Real Estate, in functia de head of asset management pentru portofoliul din Romania al companiei Dinu Patriciu Global Properties.

"In noua sa pozitie la AIG/Lincoln, Mihai Plaesu va coordona activitatile de inchiriere ale companiei, gestionand contactele cu agentiile imobiliare si lucrand alaturi de country manager la dezvoltarea generala a afacerilor firme", se arata in comunicatul AIG/Lincoln.

Citeste si:

In ultimii trei ani, Plaesu a realizat peste 33.000 mp tranzactii de inchiriere in cadrul portofoliului lui Dinu Patriciu, incluzand chiriasi noi si extinderi sau prelungiri ale contractelor existente. In total, in cei 12 ani de activitate, el a fost implicat in peste 150.000 mp de proprietati tranzactionate.

O alta schimbare in conducerea AIG/Lincoln o constituie plecarea lui Bogdan Vlaicu din functia de property manager si numirea lui Adrian Ardeleanu pe aceeasi pozitie.

Cladirea Lakeview din Barbu Vacarescu, detinuta de AIG/Lincoln si Dinu Patriciu, s-a clasat pe primul in topul celor mai bune proiecte de birouri din Bucuresti, conform unui top realizat de wall-street.ro.

Citeste si
Ce manageri din real estate si-au schimbat jobul in 2011?