Be Igloo vrea sa dubleze in acest an numarul proiectelor rezidentiale promovate si vizeaza in special ansambluri de mici dimensiuni. Ultimii ani au fost extrem de saraci in noi dezvoltari de apartamente pe piata locala, iar majoritatea noilor proiecte sunt cartiere mici cu cateva locuinte.

Be Igloo a adus deja un prim proiect mic in portofoliu, o constructie cu 7 apartamente in zona Damaroaia, cu preturi de 69.000 euro pentru o unitate de 2 camere de 63 mp. Proiectul se afla in apropierea Lacului Grivita si de statia de metrou Bazilescu.

“ Pana de curand aceste proiecte se vindeau doar prin marketing de proximitate, insa acea vreme a trecut. In fiecare an populatia Bucurestiului creste, dezvoltatorii nu mai lanseaza proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, iar in zonele bune, central sau aproape de centru e foarte greu sa gasesti o locuinta noua, dar la preturi rezonabile. Pana la sfarsitul acestui an, vrem sa ne extindem portofoliul si sa vindem inca 6 proiecte
rezidentiale similare DMResidence”, a spus Loredana Albu, managing director BeIgloo.

In ultimile 6 luni, Be Igloo si-a mai adaugat la potofoliu 4 noi proiecte rezidentiale din Bucuresti, respectiv Rasarit de Soare si Vivenda situate in Titan, Quadra II situat in zona Politehnica si DV 24, localizat pe strada Delea Veche, in zona Alba Iulia. In total, compania reprezinta 7 proiecte rezidentiale.

Infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest. Din martie 2011, Be Igloo este o organizatie independenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri