„Ambele parteneriate marcheaza o premiera pentru reteaua nationala de malluri dezvoltata si operata de compania Iulius Group. In plus, prin inaugurarea de la Palas, LC Wiakiki intra pentru prima oara pe piata din nord-estul tarii”, se arata in anuntul dezvoltatorului.

Retailerul de incaltaminte Humanic va deschide magazinul in Palas Mall pe o suprafata de peste 560 mp, in timp ce LC Waikiki va ocupa aproximativ 1.350 mp.

Cifra de afaceri a celor patru malluri Iulius, detinute de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, a crescut usor anul trecut la 41,4 milioane de euro, dupa ce in 2010 a fost de 41,25 milioane de euro.

Citeste si:

Palas Iasi va include primul multiplex Village Cinemas din Romania, prima sala de tip VMAX din afara Capitalei si branduri precum Auchan, H&M, Tommy Hilfiger, New Look, C&A, Hervis Sports, New Yorker, Oodji si L’Occitane.

La 42 de ani, ieseanul Iulian Dascalu este cel mai mare proprietar autohton de centre comerciale din Romania, investitiile efectuate pana acum ridicandu-se la 600 de milioane de euro. Averea sa este estimata la 100 de milioane de euro, potrivit topului Forbes Romania.