Dascalu atrage 2 nume grele in reteaua sa de malluri: Humanic si LC Waikiki vin la Iasi

Retailerii Humanic si LC Waikiki vor inaugura in luna aprilie magazine in proiectul Palas Iasi, dezvoltat de omul de afaceri Iulian Dascalu, acestea fiind primele unitati inaugurate de cei doi jucatori in reteaua de malluri a proprietarului roman.

„Ambele parteneriate marcheaza o premiera pentru reteaua nationala de malluri dezvoltata si operata de compania Iulius Group. In plus, prin inaugurarea de la Palas, LC Wiakiki intra pentru prima oara pe piata din nord-estul tarii”, se arata in anuntul dezvoltatorului.

Retailerul de incaltaminte Humanic va deschide magazinul in Palas Mall pe o suprafata de peste 560 mp, in timp ce LC Waikiki va ocupa aproximativ 1.350 mp.

Cifra de afaceri a celor patru malluri Iulius, detinute de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, a crescut usor anul trecut la 41,4 milioane de euro, dupa ce in 2010 a fost de 41,25 milioane de euro.

Palas Iasi va include primul multiplex Village Cinemas din Romania, prima sala de tip VMAX din afara Capitalei si branduri precum Auchan, H&M, Tommy Hilfiger, New Look, C&A, Hervis Sports, New Yorker, Oodji si L’Occitane.

La 42 de ani, ieseanul Iulian Dascalu este cel mai mare proprietar autohton de centre comerciale din Romania, investitiile efectuate pana acum ridicandu-se la 600 de milioane de euro. Averea sa este estimata la 100 de milioane de euro, potrivit topului Forbes Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri