Israelienii de la AFI aduc hipermerketul Real si in mallul din Bucurestii Noi

Dezvoltatorul AFI Europe Romania, proprietarul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, a semnat recent un contract de inchiriere cu operatorul Real pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafata de 12.000 metri patrati in mallul care va fi construit in zona Bucurestii Noi din Capitala.

Hipermarketul Real este prezent si in primul mall inaugurat de israelienii de la AFI Europe in Romania, respectiv AFI Palace Cotroceni, amplasat in vestul Bucurestiului.

“AFI Palace B.NOI va fi cel de-al treilea centru comercial dezvoltat de AFI Europe in Romania, dupa AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Noul proiect AFI Palace B.NOI va gazdui un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 30.000 mp, un magazin Do-It-Yourself cu o suprafata de 18.000 metri patrati atasat coridorului principal al mallului si mai multe boxe aditionale de retail cu o suprafata comerciala totala de 6.000 mp.

„Acesta va fi cel de-al cincilea hipermarket Real deschis in Bucuresti. Capitala continua sa fie pentru noi o piata ofertanta”, a spus Michel Lamoot, managing director Real.

In Bucuresti, AFI Europe mai are in dezvoltare o cladire de birouri amplasata in imediata apropiere a mallului din Cotroceni, care va fi livrata in vara acestui an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri