Lantul fast-food Subway intra in Romania: A inchiriat primul spatiu in Palas Iasi

Lantul de restaurante fast-food Subway a semnat primul contract din Romania cu Iulius Group, pentru o locatie in ansamblul multifunctional Palas Iasi, care va fi inaugurat in luna aprilie a acestui an.

Subway va fi pozitionat la intrarea in Palas Mall si va ocupa o suprafata de 90 mp. Subway detine in prezent peste 36.000 de restaurante, in 98 de tari.

Palas Mall va avea o suprafata inchiriabila de 47.500 mp si va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 de locuri, Village Cinemas cu 9 sali si una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific international, supermarket Auchan, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment.

Palas Shopping Street va fi prima strada comerciala de nivel occidental din Romania si va totaliza 35 de magazine, desfasurate pe o suprafata inchiriabila de 6.600 mp.

Printre brand-urile care vor fi prezente la Palas se numara H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Douglas, Humanic, LC Waikiki, Hervis Sports, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru etc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri