“Anul trecut am intregistrat o cifra de afaceri de 9,2 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 75% fata de 2010 si un EBITDA (profit operational) de 860.000 euro”, a declarat, pentru wall-street.ro, Lucian Anghel, managing partner al companiei Building Support Services (BSS).

Anghel estimeaza ca valoarea pietei actuale de facility management externalizat, realizat prin firme specializate, se ridica la cel putin 120-125 milioane de euro.

Afacerile companiei au crescut anul trecut pe fondul maririi portofoliului de spatii gestionate, care a depasit 2,4 milioane de metri patrati. Si numarul angajatilor a crescut in 2011, de la 500 la 537 de persoane. [Vezi aici sum arata birourile BSS]

Anul trescut, BSS a preluat administrarea a doua cladiri de birouri din Pipera (Pipera I si Pipera II), a Centrului de Distributie Mega Image, a doua cladiri logistice si a castigat doua contracte nationale, respectiv reteaua Lidl din zona de sud a Romaniei si Bioromoil.

Citeste si:

Printre cladirile administrate in prezent de BSS se mai afla: sediul CEZ Romania, Petrom City, Europe House si birourile River Place din zona Semanatoarea.

Concurentii BSS pe piata de property si facility management sunt MT&T, ISS si Coral Construct. [Citeste si Top 5 administratori de cladiri: Ce afaceri au avut in 2010]