Retailerul francez Camaieu va deschide trei magazine in centrele comerciale Iulius Mall din Timisoara si Cluj, precum si in Palas Iasi, a anuntat dezvoltatorul Iulius Group, care detine cele trei malluri.
Camaieu este prezent in Bucuresti din 2010, cu patru magazine, si se va extinde in tara in orasele Iasi, Cluj-Napoa si Timisoara. In urmatorii trei ani, retailerul isi propune sa ajunga la 20 de unitati. Magazinele Camaieu au, in medie, circa 180 mp.

Primul magazin se deschie la Timisoara, pe 31 martie, pe lista urmand Cluj-Napoca, in luna mai si Iasi, pe 31 mai.

Recent, omul de afaceri Iulian Dascalu (foto) a anuntat ca a decis sa inaugureze ansamblul urbanistic Palas Iasi pe data de 31 mai, desi initial cel de-al doilea termen promis era luna aprilie, astfel incat magazinele sa profite de pe urma sarbatorilor de Paste.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri