CBRE isi consolideaza divizia de evaluare

James Heyworth Dunne, (foto) actualul sef al departamentului de investitii al consultantului imobiliar CBRE Romania, a preluat si departmentul de evaluari din Bucuresti.

James Heyworth Dunne va continua sa lucreze cu investitorii si dezvoltatorii in achizitionarea si gestionarea de active in Romania si SEE, iar noul sau rol va include si coordonarea activitatilor de evaluare ale CBRE Romania. Departamentul de evaluari a fost condus anterior de Adrian Nicolescu. In prezent, Nicolescu nu mai face parte din echipa CBRE.

CBRE l-a recrutat in echipa sa si pe James Burgess, care va lucra in Capital Markets and Valuation Departement. James a mai lucrat in CEE, pentru Colliers si Knight Frank din Varsovia.

Anterior, James Burgess a lucrat pentru filiala Cushman & Wakefield din Bucuresti in cadrul Valuation Department.

James Heyworth Dunne a lucrat timp de 7 ani in cadrul CBRE Londra, perioada in care si-a consolidat expertiza in cadrul departamentelor de Valuation, Central London Leasing si Central London Capital Markets.

Inainte de a deveni membru al biroului CBRE Bucuresti, James a lucrat pentru managerul de fonduri de pensii Lothbury Investment Management gestionand active din Marea Britanie, care includeau supravegherea dezvoltarii unui centru comercial si managementul unui Business Park extins, din care faceau parte cladiri de birouri, siteuri logistice si anumite unitati de retail.

James Burgess are o experienta de 2 ani in Valuation and Advisory, perioada in care a fost angajat in companii din Polonia si Romania. In aceasta functie, James a fost responsabil de analizarea pietei imobiliare, de identificarea de proprietati si evaluarea acestora prin metode specifice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri