Hochtief se muta in birourile lui Popoviciu de la Aviatorilor

Compania germana Hochtief a inchiriat o suprafata de 1.000 mp in cladirea Dorobanti 239, care face parte din portofoliul Alltrom Real Estate Group, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, proprietarul Baneasa Shopping City.

Hochtief a inchiriat 1.000 mp de birouri in cladirea Dorobanti 239, cunoscuta ca fiind fostul sediu al Petrom si amplasata in apropiere de statia de metrou Aviatorilor, a anuntat consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, intermediarul tranzactiei.

Imobilul de clasa A are o suprafata inchiriabila de 6.500 mp si este construit pe sapte niveluri supraterane, avand o suprafata medie pe etaj de circa 950 mp si 94 de locuri de parcare subterane.

"Hochtief a ales aceasta cladire, in primul rand datorita locatiei foarte convenabile pentru angajatii lor, fiind foarte usor accesibila cu orice mijloc de transport si in al doilea rand, gratie expunerii comerciale in una din cele mai exclusiviste zone din Bucuresti", a declarat Marius Scuta, associate director in cadrul companiei Jones Lang LaSalle.

Din portofoliul de cladiri de birouri apartinand Alltrom Real Estate Group, in afara de Dorobanti 239, mai fac parte si Baneasa Business & Technology Park (BB&TP) si parcul Metav, ambele situate in zona Baneasa.

Sursa foto: dorobanti239.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri