Dezvoltatorul Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, a investit 73 de milioane de euro in parcarea complexului urbanistic Palas Iasi, aceasta fiind cea mai mare parcare subterana din Romania, cu circa 2.500 de locuri si prima de acest fel din Iasi.
Parcarea complexului Palas Iasi, care va fi inaugurat pe 31 mai, a necesitat o investitie de 73 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorului Iulius Group. Investitia totala in Palas Iasi, compus din mall, cladiri de birouri, hotel si apartamente, se ridica la 260 de milioane de euro.

Parcarea cu 2.500 de locuri, considerata cea mai mare din Romania, se intinde pe cinci niveluri subterane si va fi deschisa publicului incepand cu data de 31 mai, in prezent fiind accesibila doar pentru angajatii cladirilor de birouri.

Prima ora si jumatate in parcarea Palas Iasi este gratuita, iar apoi tariful este de 2 lei pe ora de stationare.

"In premiera in Romania, parcarea subterana este dotata cu sistem inteligent de management, care ghideaza conducatorii auto spre locurile disponibile. Acest sistem este implementat de compania germana Scheidt & Bachmann, recunoscuta pe plan mondial ca furnizor de solutii pentru parcajele marilor aeroporturi din lume", spun cei de la Iulius Group.

In prezent, in cele trei cladiri de birouri din cadrul Palas Iasi lucreaza peste 700 de persoane. In ceea ce priveste traficul Pala, omul de afaceri Iulian Dascalu estima recent ca in primul an traficul Palas va atinge 50.000 de vizitatori pe zi si circa 15 milioane de vizitatori pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri