New Yorker deschide al doilea magazin in Targu Mures

Retailerul german de fashion New Yorker va deschide pe 25 mail al doilea magazin din Targu Mures si al 24-lea din tara. Unitatea va fi amplasata in centrul comercial Promenada Mall si va avea o suprafata de 650 mp.

New Yorker este prezent in Targu Mures din 2007 cu magazinul deschis in Strada Gheorghe Doja, numarul 14. Al doilea magazin va fi inaugurat pe 25 mai in centrul comercial Promenada Mall.

Retailerul este prezent in Romania din anul 2007 si primul magazin a fost deschis la Cluj-Napoca. Odata cu magazinul din Targu Mures, compania ajunge la un numar de 24 de magazine in Romania si aproape 20.000 de metri patrati de spatiu de vanzare.

Cele mai mari magazine sunt la Cluj, Bucuresti si Arad. Expansiunea New Yorker va continua cu noi inaugurari in cursul anului 2012, potrivit companiei.

Promenada Mall a fost deschis in 2007, iar printre chiriasii sai se numara: Takko, Deichmann, Orsay, Hervis, Dm, Kenvelo, Auchan, bauMax si Media Galaxy. Centrul comercial apartine fondului de investitii AEW Europe, care mai detine in Romania cladirea de birouri America House.

Sursa foto: promenadamallmures.roTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri