Miliardarul Ion Tiriac, in varsta de 73 de ani, detine un penthouse de aproape 2.500 mp in propriul ansamblu rezidential Stejarii, din zona Baneasa. Locuinta omului de afaceri a participat in acest an la Anuala de Arhitectura Bucuresti, insa nu a castigat niciun premiu.
La Anuala de Arhitectura, categoria Amenajari interioare, a participat si firma de arhitectura AA Studio, cu un penthouse de 2.460 mp. Potrivit surselor din piata imobiliara, locuinta ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac si face parte din ansamblul rezidential Stejarii, amplasat pe strada Jandarmeriei, in nordul Capitalei.

Pasiunea lui Tiriac pentru vanatoare se regaseste si in apartamentul sau. Mai exact, locuinta miliardarului include un pat de aproape 16 mp, tapitat cu pielea a doi elefanti, au mai spus surse apropiate miliardarului. Penthouse-ul de 2.460 mp include un dormitor cu o suprafata de 100 mp si o baie de 250 mp.

In proiectul Stejarii, finalizat in anul 2010, mai locuiesc fiul miliardarului, Ion Ion Tiriac, si Adrian Sarbu, fondatorul postului de televiziune PRO Tv.

Ion Tiriac are o avere estimata la 700-750 de milioane de euro si se afla pe locul al cincilea in topul celor mai bogati romani, potrivit topului realizat de Forbes Romania.

Proiectul care a luat premiu la categoria Amenajari interioare in cadrul Anualei de Arhitectura din 2012 a fost restaurantul Lacrimi si Sfinti, amenajat de Corvin Nicolae Cristian.

Sursa foto: Panourile expuse la Anuala de Arhitectura


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri