Coldwell Banker continua sa se extinda agresiv, anul acesta deschizand 11 noi sucursale.

Prin deschiderea noilor birouri, Coldwell Banker ajunge la un numar total de 46 de sucursale, dintre care 16 in Bucuresti .

Sucursalele recent inaugurate se afla in tara, in toate regiunile geografice, asigurand astfel o acoperire teritoriala mai buna.

Noile sucursale regionale vor oferi suport logistic pentru implementarea si derularea contractelor nationale de administrare si vanzare a proprietatilor intrate in posesia bancilor precum si de administrare a proprietatilor detinute de marii proprietari de spatii imobiliare.

Noile sucursale au fost deschise in Bistrita, Braila, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Ploiesti, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava si Vaslui.

„Prin deschiderea noilor birouri am ajuns sa avem o acoperire nationala, putand oferi astfel canalul optim pentru administrarea si vanzarea proprietatilor imobiliare intrate in posesia institutiilor finantatoare. In plus, reteaua de 30 de puncte de lucru din tara ne permite sa derulam contracte nationale de administrare a proprietatilor detinute de marii proprietari de spatii imobiliare, fie ca vorbim de companii din domeniul telecom, financiar sau energie”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Compania a si inchis in acest an 2 sucursale, ambele din Bucuresti. Inchiderile au avut la baza ratiuni logistice - apropierea fata de alte sucursale, vizibilitatea sucursalelor - si economice - un nivel al chiriei prea ridicat. "Suntem intr-o continua cautare de spatii cu o vizibilitate buna si un nivel al chiriei sustenabil", au spus oficialii companiei imobiliare.

Coldwell Banker administreaza in acest moment un portofoliu format din aproximativ 900 de cladiri cu o suprafata cumulata de circa 800.000 de metri patrati de spatii imobiliare. In acelasi timp, compania si-a dezvoltat activitatea de administrare a proprietatilor aflate in dificultate financiara, activitate desfasurata prin divizia specializata Coldwell Banker REO Management .

Sursa foto:Mircea Dragos


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Palatul Universității va fi consolidat și restaurat. Lucrarile vor dura 5 ani
Setari Cookie-uri