Unilever, una dintre cele mai mari companii pe piata bunurilor de larg consum la nivel mondial, prezenta si in Romania, va ramane inca cinci ani din cladirea Baneasa Business &Technology Park , dezvoltata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Capitalei.

Unilever a prelungit cu incacinci ani contractul de inchirere pentru cei aproximativ 2.500 metri patrati de birouri ocupati in cladirea Baneasa Business &Technology Park, a anuntat consultantul imobiliar Cushman & Wakefield, care a reprezentat compania in aceasta tranzactie.

"Unilever ocupa acest spatiu inca din anul 2007. Discutiile pentru renegocierea si prelungirea contractului au inceput la sfarsitul anului 2011 si au fost finalizate in luna iunie 2012”, a declarat Andrei Birsan, directorul departamentului de birouri in cadrul Cushman & Wakefield Romania.

Baneasa Business & Technology Park are o suprafata inchirabila de 26.000 metri patrati, printre chiriasii sai numarandu-se: DuPont, BMW, Eaton, Adidas, Nokia Siemens Networks, Rovere, Wienerberger, Sanador, Subaru Motors si Romtelecom.

Gradul de ocupare in Baneasa Business & Technology Park este de 90%, majoritatea companiilor fiind multinationale care deja si-au prelungit contractele de inchiriere, potrivit Cushman & Wakefield.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tendinte FMCG 2020: produse premium, BIO si cu impact asupra mediului