Echiparea ambulatoriilor la doua spitale, modernizarea infrastructurii rutiere la Piata Sudului, Legea fatadelor si un proiect-pilot de finantare a restaurarii unor cladiri istorice se numara printre obiectivele pentru Bucuresti ale grupului de lucru comun Primaria Capitalei-Ministerul Dezvoltarii.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit cu ministrul Dezvoltarii, Eduard Hellvig, pentru infiintarea unui grup de lucru comun care sa deblocheze mai multe proiecte de interes pentru Bucuresti, scrie Mediafax.

La intalnirea gazduita de Ministerul Dezvoltarii, cei doi oficiali au discutat despre reabilitarea, modernizarea si echiparea ambulatoriilor de la Spitalul Clinic de Copii "Victor Gomoiu" si Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, despre modernizarea infrastructurii rutiere din Piata Sudului, dar si despre proiecte privind circuite turistice pe lacurile Floreasca si Tei.

"La intalnirea de azi cu ministrul Dezvoltarii, am discutat despre dezvoltarea si crearea unei baze de lucru pentru implementarea unor proiecte concrete in domeniile turismului si modernizarii orasului, dar si despre o absorbtie cat mai mare a fondurilor europene la nivelul Bucurestiului", a declarat primarul general, care a explicat ca s-a discutat si despre propuneri concrete de masuri si modificari legislative pentru probleme privind consolidarea cladirilor cu risc seismic crescut, dar si despre Legea fatadelor.

Cu acelasi prilej, s-a discutat despre initierea unui proiect-pilot de finantare a restaurarii unor cladiri istorice, precum si despre cartierul de locuinte ANL "Henri Coanda", unde Primaria Capitalei va incepe lucrari de asfaltare.

"Pentru noi, ca minister, Bucurestiul este prioritar nu doar pentru ca este capitala tarii, ci pentru ca reprezinta cel mai important pol de dezvoltare economica si turistica (...) Iata de ce am toata deschiderea si toata sustinerea pentru proiectele menite sa contribuie la dezvoltarea Bucurestiului", a spus ministrul Eduard Hellvig.


Sursa foto: Wikipedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri