Amromco Energy isi relocheaza birourile din Bucuresti in zona Piata Victoriei, a anuntat compania BNP Paribas Real Estate, consultantul care a intermediat tranzactia.

In urma tranzactiei intermediate de BNP Paribas Real Estate Romania, Amromco Energy SRL a inchiriat 570 mp de birouri clasa A la etajul al doilea al cladirii din Piata Victoriei, America House.

Amromco Energy este o companie de explorare si productie cu birouri in Houston (Texas), Bucuresti si Ploiesti. Activitatea principala a companiei o constituie reabilitarea zacamintelor existente de petrol si gaze naturale de pe pietele aflate in dezvoltare in Romania.

Amromco este prima companie privata care a produs hidrocarburi in Romania in ultimii 50 de ani, prima productie de gaze naturale fiind obtinuta in iunie 2003.

America House este situata in zona de afaceri centrala a Bucurestiului, locatia fiind usor accesibila atat cu autoturismul cat si cu transportul public. Cladirea are 45.000 mp de spatii de birouri de clasa A si comerciale, dispuse pe 9 nivele si peste 350 de spatii de parcare, amenajate pe 3 nivele subterane.

Contractul de inchiriere a fost semnat pe o peroada de 5 ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Iesenii de la Avisso isi deschid birouri in strainatate
Setari Cookie-uri