Dezvoltatorul Confort City ii cazeaza pe locatarii afectati de incendiu

Dezvoltatorul ansamblului Confort City, afectat marti de un incendiu puternic, a anuntat ca ii va caza pe toti locatarii ale caror apartamente au fost afectate pana la reabilitarea completa a acestora.

Ca urmare imediata a incidentului dezvoltatorul spune ca a stabilit o strategie in trei trepte de solutionare a situatiei:

1. Toti locatarii afectati vor fi cazati, in urmatoarele doua, trei zile intr-o unitate hoteliera unde li se va asigura hrana si cele necesare.

2. In urmatoarele zile dezvoltatorul va pune la dispozitia celor afectati apartamentele vancante din interiorul complexului sau din alte spatii proprii pana la readucerea imibilelor la starea initiala.

3. Ulterior vom asigura consilierea si suportul clientilor in vederea readucerii imobilelor afectate de incendiu la starea initiala.

Dezvoltatorul a mentionat ca detine documentele legale in vederea edificarii si instrainarii bunurilor, documente pe care le vom pune la cerere la dispozitia autoritatilor spre solutionarea cat mai grabnica a anchetei, respectiv a scurtarii timpului pana la rezultatul expertizei.

Proiectul Confort City a fost afectat marti de un incendiu puternic. Proiectul a fost dezvoltat de fratii Ionut si Robert Negoita.

Sursa foto: print screen Realitatea.net


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cați bani face anul acesta cel mai puternic constructor român
Setari Cookie-uri