Bancile elibereaza 12.000 mp de birouri in Charles de Gaulle Plaza. Firma lui Florescu cauta alti chiriasi

Cladirea de birouri Charles de Gaulle Plaza va avea circa 12.000 mp de spatii de birouri libere in 2013, ca urmare relocarii unora din operatiunile UniCredit din acest an si a plecarii Raiffeisen de anul viitor.

Proprietarul si-a luat deja agent de inchiriere exclusiv, compania The Advisers/Knight Frank, firma infiintata de Horatiu Florescu, unul din cei mai experimentati brokeri de birouri din Romania, pentru a incerca sa gaseasca inlocuitori pentru bancile care au hotarat sa isi relocheze operatiunile.

Cladirea Charles de Gaulle Plaza are in prezent liberi peste 5.000 mp de birouri, ca urmare a consolidarii UniCredit Tiriac a unor operatiuni in cladirea proprie de pe Bulevardul Expozitiei.

Anul viitor, ar urma sa se elibereze alti 7.200 mp de birouri, ca urmare a relocarii anuntate de Raiffeisen Bank, institutie care isi va muta birouri in cladirea Sky Tower, aflata in proprietate.

Astfel, avand in vedere cele doua plecari aproape jumatate din cladire va ramane goala.

Charles de Gaulle Plaza este detinuta de GLL Real Estate Partners, fond de investitii ca a cumparat cladirea pentru 80 mil. euro in urma cu 6 ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri