Noul magazin H&M din Shopping City Sibiu este cel de-al 17-lea deschis in Romania de retailerul suedez si are o suprafata de 1.554 mp; joia trecuta, aproape 1.000 de persoane au asteptat momentul inaugurarii magazinului."In ziua deschiderii, numarul de vizitatori a crescut cu 75%, iar in weekendul care i-a urmat, cu 50%. Aceasta evolutie s-a reflectat in cresterea vanzarilor intregului parc, in proportii diferite, desigur, de la retailer la retailer; per ansamblu insa, in weekend-ul care a trecut, vanzarile au crescut cu circa 30 %, comparativ cu alte intervale similare de timp”, a aratat Graham Kilbane.

Argo Real Estate Opportunities Fund este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail si centre comerciale din Europa Centrala si de Sud- Est, detinand proiecte ce totalizeaza peste 340.000 mp GLA.

Fondul este administrat de Argo Group Limited (AGL), companie de asset management axata pe pietele emergente. AGL a fost fondata in anul 2000 si administreaza active in valoare de 400 milioane de dolari; compania are birouri in Marea Britanie, Cipru, Romania, Ucraina, Argentina si Singapore si, din 2008, este listata la Alternative Investment Market (AIM) din Londra.

Citeste si:

In Romania, Argo Real Estate Opportunities Fund detine patru parcuri de retail: Shopping City Sibiu, Shopping CitySuceava, Era Shopping Park Oradea si, respectiv, Era Shopping Park Iasi , cumuland o suprafata totala inchiriabila de 271.000 mp.