Magazinul Cocor, executat silit de BCR. Pretul de pornire, circa 30 mil. euro

BCR executa silit centrul comercial Cocor, iar luna viitoare va avea loc o licitatie publica pentru activ, la un pret de pornire de 134,9 mil. lei (circa 30 mil. euro), potrivit unui anunt al Cocor SA.

Potrivit anuntului transmis BVB de catre companie, Cocor SA a contestat in instanta procedura de executare demarata de BCR, banca care a finantat cu aproximativ 18 mil. euro modernizarea centrului comercial.

Potrivit Cocor SA, licitatia ar urma sa aiba loc pe 16 noiembrie. De asemenea in raportul transmis BVB se mentioneaza ca raportul de expertiza tehnica a stabilit pretul centrului comercial la 42 mil. euro, dar ca banca a insistat sa fie diminuat prin completare pana la valoare de 134,9 mil. lei.

Oficialii Cocor precizeaza ca in luna iunie a acestui an a platit catre banca peste 1,25 mil. euro si ca poate achita si sume suplimentare cu conditia semnarii unui act aditional la creditul ipotacar. Oficialii Cocor mentioneaza si ca negociaza inca cu BCR si sunt sanse sa ajunga la o intelegere cu banca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri