Shimon Galon, seful GTC, a anuntat anterior ca va regandi locuintele pe care le dezvolta pe plan local, astfel incat sa se plieze pe programul Prima Casa.

Preturile de vanzare ale apartamentele din faza a doua a FeliCity incep de la 73.780 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafata totala de 125,8 de metri patrati. Apartamentele de 2 camere au preturi de pornire de 60.000 euro, cu TVA de 5%.Preturile faciliteaza si achizitia prin programul Prima Casa.

FeliCity este un proiect rezidential cu 324 de locuinte dezvoltat in sectorul 1 din Bucuresti, in imediata apropiere a padurii Baneasa, de catre Globe Trade Center Romania, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa de Sud-Est.

Cea de a doua faza din proiectul FeliCity, finalizata recent, cuprinde 212 apartamente cu doua, trei si patru camere, in timp ce prima faza a fost compusa din 112 apartamente.

Citeste si:

„Desi piata rezidentiala din Romania trece prin momente dificile, exista in continuare cerere pentru locuinte noi, atat timp cat produsul oferit este unul corect din punct de vedere al amplasarii, pretului de vanzare, suprafetelor si calitatii constructiei si a finisajelor”, a declarat Shimon Galon, CEO in cadrul GTC Romania.

FeliCity este al doilea proiect rezidential dezvoltat pe plan local de catre GTC Romania, dupa Rose Garden, amplasat in zona Colentina. GTC a mai construit in Romania proiectele de birouri Europe House, America House si City Gate (toate aflate in Bucuresti) precum si patru centre comerciale sub brandul Galleria (in Arad, Buzau, Piatra – Neamt si Suceava).