Austriecii de la Real4You au obtinut autorizatia de constructie pentru centrul comercial Mega Mall.
Constructia mallului, cu o suprafata de 70.000 metri patrati, amplasat pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, in apropriere de Soseaua Pantelimon, va demara anul viitor, au anuntat Colliers si DTZ Echinox, agentii proiectului.

Mega Mall va fi primul mall care demareaza in zona de est a Capitalei.

Operatorul de hypermarketuri Carrefour si cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum si operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau ancore internationale importante precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat deja spatii in Mega Mall.

Real 4 You Group va dezvolta Mega Mall in Bucuresti, precum si cateva centre comerciale in Romania, in orase precum Satu Mare, Foscani si Targu Mures, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea intre 18.000 mp si 22.000 mp si vor fi ancorate de un supermarket sau de un hypermarket. Ambele companii de consultanta sunt agenti co-exclusivi pe proiectele din tara.

Real 4 You Group este un investitor imobiliar fondata in 1995 de catre Christian Rimpf si Klaus Riederer. Activitatea principala a grupului consta in proiectarea si dezvoltarea de proprietati de retail. Proiectele Real 4 You au fost dezvoltate cu precadere in Ungaria, Cehia si Slovacia. Intr-o etapa urmatoare, Real 4 You a dezvoltat proiecte si in Romania si Bulgaria. Compania a fost extrem de activa in perioada crizei, lansand mai multe proiecte noi. In Romania, Real 4 You a construit 21 magazine MiniMax si trei parcuri de retail de tip Family Centers. Mega Mall Sofia se afla acum in plin proces de constructie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri