Tendinta pietei imobiliare data de perspectiva relocarilor, evolutia chiriilor, stimulentele ofertite de catre proprietari si politica de reducere a costurilor data de situatia economica actuala au determinat Regina Maria sa solicite BNP Paribas Real Estate o analiza in detaliu asupra celor 19 locatii din Bucuresti.

“Scopul acestei analize a fost alinierea la conditiile actuale ale pietei si obtinerea unui maxim de eficienta in raportul locatie versus cheltuieli” a declarat echipa de consultanti BNP Paribas Real Estate formata din Corina Hutanu si Viorel Lacatus.

Sub denumierea de Centrul Medical Unirea, reteaua privata de sanatate si-a inceput activitatea in 1995, iar in 2011, CMU si Euroclinic au fuzionat sub un singur nume - Regina Maria.

Citeste si:

BNP Paribas Real Estate este prezenta pe piata din Romania din 2008, oferind la nivel local servicii imobiliare in patru arii de expertiza: tranzactii, evaluari, managementul proprietatilor si consultanta. Compania este reprezentata la nivel global in 36 de tari cu nu mai putin de 6,400 de profesionisti, atat prin subsidiare detinute integral, cat si prin reteaua de aliante.