In perioada similara a anului trecut, compania a consemnat o cifra de afaceri de 56,6 milioane lei si un profit de 1 milion de lei.

In primele noua luni din intervalul analizat, Unirea Shopping Center a consemnat un profit din exploatare de aproape 9,8 milioane lei (2,2 milioane euro), insa acesta a fost sters in mare parte de pierderile financiare, de 7 milioane lei (1,5 milioane euro). Profitul din exploatare este cu 44% peste cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar pierderile financiare sunt mai mari cu 40%, relateaza Mediafax.

Veniturile totale au crescut cu 3%, la 63,9 milioane lei (14,4 milioane euro), iar cheltuielile au avansat cu 1,5%, la 61,1 milioane lei (13,8 milioane euro), potrivit informatiilor transmise, marti, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

In primele noua luni ale precedentului exercitiu financiar, veniturile au cumulat 62 milioane lei, iar cheltuielile au fost de 60,2 milioane lei.

Citeste si:

Compania este controlata de sotii Dan si Carmen Adamescu, prin intermediul The Nova Group Investments Romania, care detine 74,16% din titluri. In structura actionariatului se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari.

Firma are un capital social de 7,4 milioane lei, divizat in 2,9 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.
Cea mai recenta tranzactie cu actiunile Unirea Shopping Center a fost Realizata vineri, cand pretul a scazut cu 3,61%, la 80 de lei. La aceasta cotatie, capitalizarea companiei este de 238,2 milioane lei (52,8 milioane euro).