Immochan a transformat uzina GrantMetal din Crangasi in hipermarket

Immochan, divizia imobiliara a Auchan, a finalizat constructia primului Auchan City din Bucuresti, in Crangasi, in locul fostei uzine Grant Metal. Proiectul cuprinde un hipermarket Auchan cu o suprafata de vanzare de 5.000 mp si o galerie comerciala de 2.400 mp si a presupus o investitie totala de 20 mil. euro.

Acesta este al 11-lea hipermarket Auchan din Romania si al treilea din Bucuresti. Proiectul este primul Auchan City din Bucuresti, iar centrul comercial a fost construit in 6 luni.

Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la Bucuresti, in cartierul Titan.

In urmatorii ani, alte 9 magazine si-au deschis portile pentru locuitorii din Targu Mures, ClujNapoca, Pitesti, Suceava, Bucuresti Militari, Timisoara, Constanta, Craiova si Iasi.

Auchan Romania numara 4.700 de angajati, ceea ce plaseaza compania printre cei mai importanti angajatori din Romania.

Anul trecut, Auchan a avut o cifra de afaceri de 1,8 mld. lei in Romania. Recent, Auchan a cumparat hipermarketurile Real din regiune, inclusiv 20 din Romania. Astfel, reteaua companiei va fi dubla dupa finalizarea tranzactiei.

Immochan a anuntat in acest an ca in 2012-2013 va dezvolta doua proiecte comerciale, cel din Crangasi care a fost deja finalizat, si unul in Ghencea.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cat investeste Immochan Romania in extinderea Auchan Drumul Taberei?
Setari Cookie-uri