Un birou la vedere: cum arata sediul firmei care a pus mocheta de sute de mii de euro in Sky Tower

Decor Floor este unul dintre principalii furnizori de solutii pentru pardoseli de pe plan local, avand in portofoliu cladiri ca Sky Tower, Lakeview sau Nusco. wall-street.ro a vizitat sediul companiei care vinde mocheta sau pardoseli de peste 1 mil. euro pe an.

Sediul Decor Floor este amplasat chiar in showroom-ul companiei de pe Soseaua Pipera, birourile tronand deasupra mostrelor de materiale colorate. Intr-o suprafata de cateva sute de mp, din care circa 100 destinati efectiv birourilor, Decor Floor a amenajat o sala de sedinte de 6-8 locuri, un birou inchis, cateva puncte de lucru in open space, dar si o mica bucatarie.

Compania nici nu are momentan nevoie de un spatiu mai mare, avand in vedere ca in Romania are 6 angajati. Anul viitor, oficialii companiei se asteapta ca numarul de angajati sa creasca la 9 persoane.

Desi numarul de angajati nu este mare, compania, o filiala a unei firme din Ungaria, este unul dintre cei mai importanti furnizorii de pardoseli de pe plan local, mochetand aproape tot ce inseamna cladire de birouri in zona Barbu Vacarescu. "Aproape 70.000 mp de birouri au fost mochetati de noi", spun oficialii Decor Floor, companie care a lucrat si la mallul NEPI din Ploiesti, furnizand ceramica.

Printre proiectele importante in care compania a fost implicata se numara si Sky Tower, unde anul acesta a livrat mocheta de cateva sute de mii de euro.

Pentru anul acesta compania estimeaza o cifra de afaceri de 1,4 mil. euro, mult peste nivelul de 700.000 euro din 2011.

Desi momentan, compania lucreaza insa la nivel redus fata de firma mama din Ungaria, reprezentantii din Romania spera ca in 3-5 ani sa atinga veniturile celor din Ungaria de 6-8 mil. euro pe an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri