Impact scapa, cel putin temporar, de plata a 32 mil. lei catre Romconstruct

Curtea de Apel Bucuresti a admis astazi cererea de suspendare a executarii vremelnice a sentintei civile prin care Impact a fost obligata la plata unei sume de peste 32 mil. lei catre Romconstruct SA.

Consecinta imediata a acestei decizii este faptul ca, pana la judecarea apelului, actionarii societatii sunt protejati de situatia de a asigura plata sumei mentionate.

„Stim ca se afla pe rol actiuni ale caror derulare va mai dura, ne luptam insa ca Impact sa isi poata desfasura activitatea in conditii optime si interesele actionarilor sa fie corect protejate, din acest motiv am avansat cererea de suspendare provizorie, pana la solutionarea apelului si am achitat cautiunea in valoare de circa 667.000 lei”, a declarat Stefan Gheorghiu, Managing Director al Impact SA.

Apelul declarat de Impact SA este inregistrat in dosarul 35939/3/2011 iar primul termen de judecata stabilit de Curtea de Apel este pentru data de 19.02.2013.

„Avem toata increderea ca justetea pozitiilor noastre va fi confirmata si in instanta, iar pana la obtinerea unor sentinte definitive si irevocabile pentru spetele aflate pe rol, avem obligatia de a utiliza toate caile legale pentru a ne putea pune in aplicare planurile de dezvoltare”, spune Stefan Gheorghiu.

Litigiile dintre Impact si Romconstruct au inceput cu circa 4 ani in urma, ca urmare nerespectarii de catre Romconstruct a obligatiilor asumate in calitate de antreprenor pentru proiectele Impact, spun oficialii dezvoltatorului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri