Amplasat intr-o vila in zona Aviatorilor din Capitala, biroul furnizorului de servicii stomatologice Dent Estet este parca scos din paginile unei reviste de decoratiuni interioare. Un spatiu cald, luminos, deloc aglomerat.
Florile, micile decoratiuni pozitionate cu grija ici-colo, culorile calde si spatiul deloc aglomerat sunt elementele care caracterizeaza sediul companiei Dent Estet, firma detinuta de Nicu Hagivreta si Oana Taban. Birourile tihnite din zona administrativa au prelungiri insa si in clinicile Dent Estet, sali de sedinta si chiar biroul Oanei Taban, fiind amplasate in clinici, pentru a pastra in permanenta contactul cu operatiunile de zi cu zi.

De altfel, zona administrativa este foarte aproape de cele 5 clinici ale companiei, distanta fata de unele parcurgandu-se in doar cateva minute.

Membri familiilor celor doi actionari ai Dent Estet au fost si ei partasi la amenajarea sediului.

Spatiul este decorat de Maria Hagivreta, sotia co-actionarului Dent Estet. Si sotul Oanei Taban si-a pus amprenta pe sediile Dent Estet prin pictura, operele prezente in clinici fiind semnate de el, iar decorarea cu flori a birourilor a fost realizata de Oana Taban.

Sediul administrativ al companiei, unde lucreaza 12 persoane, este situat pe un singur nivel si este amenajat in stilul clinicilor pentru adulti. Compania s-a mutat in noul sediu anul trecut. Unul dintre avantajele biroului este ca este pozitionat central, intr-o vila dintr-o zona linistita din zona Aviatorilor, foarte aproape de toate cele cinci clinici ale grupului. Biroul este situat chiar in spatele sediului central si a proaspatului lansat sediu al clinicii pentru adolescenti a companiei.

„Sedintele se tin in mai multe spatii, in functie de tema discutiei si numarul de persoane implicate. Avem 4 sali de sedinta, in mai multe sedii”, spun oficialii Dent Estet. Locurile de masa si cele de parcare sunt de asemenea prezente in toate spatiile companiei.


Fotografiile au fost realizate de Mircea Dragos.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri