NCH incaseaza 20 mil. euro pe an din cele 1.000 de spatii comerciale din portofoliu

Fondul american de investitii NCH incaseaza anual circa 20 mil. euro din inchirierea celor circa 1.000 de spatii comerciale din portofoliu, a declarat Siminel Andrei, presedintele fondului.

Siminel Andrei a declarat, cu ocazia lansarii portalului SpatiiComerciale.ro (proiect lansat de imobiliare.ro, site controlat de NCH-nr.r), ca NCH are in portofoliu prin firmele Romarta si Metex, circa 1000 de spatii comerciale, din care circa 10% sunt neinchiriate, totalizand 200.000 mp. Din aceste spatii, doar 100 sunt in Bucuresti. Andrei a adaugat ca unele spatii sunt goale si pentru ca sunt amplasate in orase sarace.

Andrei Siminel a spus pentru Mediafax ca incasarile din aceste active se ridica la 20 mil. euro pe an.

Interesul pentru noi achizitii de active imobiliare al fondului de investitii este in prezent limitat. Andrei a declarat pentru wall-street.ro ca pentru moment prudenta este cuvantul de ordine in strategia fondului in zona imobiliarelor.

NCH este unul dintre cei mai mari investitori de pe plan local. Fondul a vandut in anii trecuti mai multe foste platforme industriale catre dezvoltatori imobiliari, cea mai mare tranzactie fiind cea cu terenul pe care este construit mallul AFI Palace Cotroceni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri