Trei investitori "finalisti" au licitat aproximativ 85 milioane de dolari pentru cladire, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata discutiilor, relateaza Mediafax.

Una dintre companiile care doresc sa preia proprietatea este Tishman Speyer Properties, care detine printre altele si Rockefeller Center din New York.

"Analizam posibilitatea sa vindem cladirea. Este un activ valoros, al carui capital credem ca ar putea fi utilizat mai productiv in alte zone. In prezent insa nu a fost luata nicio decizie", a declarat Arthur Sando, vicepresedinte pentru comunicare la Flynt Management Group, citat de Bloomberg.

Sediul companiei lui Larry Flynt a fost construit in 1972 pentu o banca si a fost preluat in 1984 de actualul proprietar. In prezent, printre chiriasi se numara consulatele Braziliei si Ecuadorului, pe langa firma de publishing a omului de afaceri.

Cladirea de geamuri este neagra, cu forma ovala. In fata cladirii este expusa o sculptura in bronz care il portretizeaza pe actorul John Wayne pe un cal, iar pe acoperis este inscriptionat "Flynt Productions" cu litere albe.

Interiorul proprietatii este decorat cu carpete si draperii groase, mobilier in stil rococo si lampi Tiffany. La intrare, vizitatorii sunt intampinati de o receptionera in spatele unui birou urias.